Négy az egy ellen - Fiatalok súlyosan bántalmaztak és kiraboltak egy hajléktalant Tatabányán

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Könnyen, és gyorsan akart pénzt szerezni négy fiatal, ezért szólítottak le egy férfit Tatabányán késő éjszaka. Két 17 éves, egy 18 éves tatabányai, valamint egy 21 éves tatai férfi állta körbe a sértettet, majd tőle cigarettát kértek. A megszólított ezt nem teljesítette, ezért őt az egyikük fejen rúgta. A sértett a földről felállt, de ekkor őt tovább bántalmazták, erőszakkal elvették a pulóverét, valamint a kabátját. A megszerzett ruházatából elvették a pénztárcáját, pénzét, - 13 ezer forintot -, és a telefonját. Később kiderült, a sértett orrcsonttörést szenvedett.

Az elkövetők nem sokáig maradtak szabadlábon, három napon belül már bilincs kattant rajtuk. A nyomozás során a tatabányai rendőrök azonosították őket, a négy főt gyanúsítottként kihallgatták. A három tatabányai és a tatai lakos ellen csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt indult büntetőeljárás. A kihallgatásukat követően őket őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat. A négy fő közül kettő ellen jelenleg is lopás miatt van folyamatban büntetőeljárás.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !