Letérdeltettek és kiraboltak több tinit Érden

Kerékpárjukat támasztva bandázott két fiú az érdi szabadidőparkban, amikor többen odaléptek hozzájuk, hogy egy pár perccel korábban történt - általuk sérelmezett- közlekedési afférjüket számon kérjék rajtuk.  A társaság egyik tagja agresszívan követelte a fiúktól, hogy adják át értékeiket, térdeljenek le a földre és kérjenek bocsánatot, ellenkező esetben megveri őket. A sértettek engedelmeskedtek.

Az érdi nyomozók rablás miatt indítottak büntetőeljárást, két nap alatt belőtték a társaság tagjait, -köztük a fiatalkorú rablót is-, akit azóta a bíróság letartóztatott.

A rendőrség adatai szerint az elkövető egy héttel korábban az érdligeti játszótéren, egy ez idáig ismeretlen fiúba is belekötött, akitől a cipőjét akarta elvenni. A rémült sértett végül nem a cipőjét, de nála lévő pénzét átadta támadójának.

Az Érdi Rendőrkapitányság kéri, hogy amennyiben a sértett magára ismer, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan bárki érdemleges információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen az Érdi Rendőrkapitányságon (Érd, Felső utca 4. szám), vagy hívják a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2898-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a „Telefontanú” 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 segélyhívón.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !