Elharapódzott a szomszédvita Zalában: egy férfival szemben állatkínzás vétség, egy nő ellen pedig súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás

Egy vaspöri nő tett bejelentést a rendőrségre, hogy szomszédja megszúrta a kerítésoszlophoz kikötött kutyáját egy késsel. Elmondta, hogy erről videót is készített a telefonjával.

A felvétel alapján kiderült, hogy a 33 éves asszony, aki évek óta haragban van a mellette lakókkal, aznap is összeszólalkozott a családfővel az utcán. A vita úgy elharapódzott, hogy egy öntözőkanna vízzel leöntötte a férfit, majd a kikötött malinoist eloldotta a pórázról, ami megharapta az 55 éves embert. Ezután a szomszédok kutyái is egymásnak estek, a férfi pedig újra megszúrta a már megsebesített állatot, és többször belerúgott a sajátját marcangoló másik kutyába.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság nyomozói kihallgatták a konfliktus mindkét szereplőjét. A férfival szemben állatkínzás vétség, a nő ellen pedig súlyos testi sértés kísérlete miatt indult büntetőeljárás.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !