Egy talpraesett kislány szívatta meg a kiskunhalasi tolvajt

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség kifosztás kísérlete, magánlaksértés és többrendbeli lopás miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki számos bolti lopás mellett éjjel egy családi házban a gyermekszobában kutatott, aminek zajára a kiskorú felébredt, kérdőre vonva a tolvajt és visszavette tőle az íróasztaláról frissen elemelt pénzt. 

A vád szerint a kiskunhalasi nőnek munkahelye, rendszeres jövedelme nem volt, ezért lopásokból tartotta fenn magát. A nő rendszeresen távozott üzletekből márkás italokkal fizetés nélkül. Egy alkalommal a több mint 400 ezer forint értékben alkohollal, húsáruval és csokoládéval megpakolt bevásárlókocsival kisétált a fotocellás bejárati ajtón keresztül, kihasználva egy vásárló érkezése miatt az ajtó nyitódását.

A nő Kiskunhalas környéki tanyákat is fosztogatott, onnan éjjelente kakasokat vitt el, amiket utóbb eladott.

Elfogását megelőző éjjel a vádlott a nyitott ajtón át bement egy családi házba. Épp a gyerekszobában kutatott, amikor a zajra az ott alvó gyermek felébredt és nemcsak kérdőre vonta, de vissza is vette a meglepett tolvajtól az íróasztalról frissen elemelt készpénzt. A hangoskodásra felébredt a másik szobában alvó szülő is és együtt kizavarták a hívatlan éjjeli látogatót.

Az ügyészség a - többszörös és különös visszaeső -  nőt összesen 9 bűncselekménnyel vádolja. Az jelenleg is letartóztatásban lévő vádlottal szemben az ügyészség fegyházbüntetés kiszabását indítványozza azzal, hogy kedvezménnyel nem szabadulhat.

Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !