Meghiúsult együttlét miatt verte meg a prostituáltat egy férfi Kaposváron

Az elmaradt együttlét miatt erőszakkal vette vissza a prostituáltnak kifizetett pénzt egy férfi Kaposváron az ügyészség szerint, ezért vádat emeltek ellene.

A Somogy Vármegyei Főügyészség az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írta: a negyvenes éveiben járó vádlott vette fel a kapcsolatot a magát prostituáltként az interneten hirdető nővel. Ezután megállapodtak abban, hogy találkoznak a somogyi vármegyeszékhelyen, megpróbálnak kivenni egy hotelszobát, de ha nem járnak sikerrel, a nő megtarthatja a kialkudott összeget, 15 ezer forintot - tették hozzá.

A vádlott és a sértett több helyen is próbálkozott, de nem találtak szabad szobát a belvárosban. A férfi dühös lett, mert szexuális együttlét hiányában fizetett; úgy érezte, a pénz visszajár, ezért többször megütötte a nőt, aki visszaadta a pénzt; a bántalmazásban a nő könnyebben megsérült.

Az ügyészség önbíráskodás bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a férfi ellen, és börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Kaposvári Járásbíróságra benyújtott vádiratában.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !