Megfenyegette a városi rendőrség vezetőjét, hogy a gyermekeit fogja baj érni az ügyek miatt

A Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 46 éves férfi ellen, aki korábbi rendőrségi ügye miatt zaklatta a városi rendőrség vezetőjét.

A vádirati tényállás szerint a férfi egy Győr környéki kisvárosban élt, és 2022-ben vele szemben nyomozást folytatott a rendőrség. Ennek eredményeképp a férfi ellen vádat emelt az ügyészség, és a bíróság elítélte.

A férfi ebbe nem tudott belenyugodni, és 2023-ban, a nyári időszakban egy üzenetküldő alkalmazáson kezdte el zaklatni a kisváros rendőrségének parancsnokát, a korábbi ügy miatt korruptnak nevezte, szidalmazta és bosszúállással fenyegette meg. Ebben az időszakban negyven ilyen tartalmú üzenet küldött a sértettnek.

A rendőrség vezetője végül feljelentést tett, és az elkövetőt 2023 novemberében gyanúsítottként hallgatták ki zaklatás vétsége miatt. A férfi a kihallgatás napján ismét telefont ragadott, és most már a sértettet azzal is fenyegette, hogy a gyermekeit fogja baj érni az ügyek miatt.

A férfi ellen az ügyészség zaklatás minősített esete miatt emelt vádat, vele szemben a halmazati szabályok alapján négy és fél év szabadságvesztés büntetés is kiszabható.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !