Megdöbbentő részlet derült ki a józsefvárosi gyilkosságról

A BRFK Életvédelmi Osztálya kihallgatását követően őrizetbe vette B. Ferencet, akit a nyomozók azzal gyanúsítanak, hogy 2024. március 20-án reggel megölt egy férfit Budapest VIII. kerületében, egy Korányi utcai lakásban. A nyomozók az emberöléssel gyanúsítható férfit pár óra alatt azonosították és hajtóvadászatot indítottak ellene. Az életvédelmi nyomozók másnap, március 21-én kora délután a Kőbányai úton elfogták a 30 éves férfit.

A nyomozás eddigi adatai szerint a későbbi áldozat és egy ismerőse március 19-én este, az utcán találkoztak. A beszélgetés során az ismerős elpanaszolta, hogy nincs hol aludnia, ezért a férfi felajánlotta neki, hogy töltse nála az éjszakát. Ekkor került szóba B. Ferenc, akiről az ismerős azt állította, hogy neki sincs szálláshelye, de „jó arc”, így a tulajdonos megengedte, hogy ő is a lakásban aludjon. Reggelre azonban a gyanú szerint B. Ferenc megölte ideiglenes szállásadóját, a rendőrséget a halálesetről az elhunyt ismerőse értesítette.

A nyomozók B. Ferencet emberölés megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi érdemi vallomást nem tett, a gyanúsítás ellen panasszal élt. B. Ferencet kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. 

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !