Mankóval torolta meg a rúgást egy férfi Esztergomban (videó)

A garázdaság vétsége miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban két férfit állított bíróság elé, akik közül az egyiket az Esztergomi Járásbíróság 1 év, végrehajtásában 4 évre felfüggesztett fogházbüntetésre, míg a visszaeső másik férfit 70 nap elzárásra ítélte.

Az elsőfokú ítélet jogerős, azt az ügyész, elkövetők  és védők is tudomásul vették.

A tényállás szerint az egyaránt ittas állapotban lévő két elkövető, valamint két másik személy Esztergomban egy padnál tartózkodtak. Az egyik elkövető két kézzel meglökte a mellette álló vétlen férfit, majd azt kérdezgette a padon ülő másik elkövetőtől, hogy hol van a cigarettája. Ezután odament a férfihoz, és őt egyszer, bal lábbal, nagy erővel fejbe rúgta.

Ekkor a támadó férfi ismét többször megkérdezte a megrúgott férfit, hogy hol van a cigarettája, mire a megrúgott férfi a padról felkelt és az általa használt mankót a kezében fogva odalépett a mellette lévő, már a padon ülő támadójához, és őt a mankó talp részével, két alkalommal, nagy erővel fejbe vágta. A második ütést követően a mankóval megütött férfi felkelt a padról, átkarolta a mankós férfi derekát, majd az ittasságuk miatt elestek. A két férfinak sérülése nem keletkezett.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !