Börtönbüntetésre ítéltek egy nőt Pécsen, aki kiszolgáltatott helyzetben lévő, 18 év alatti vagy értelmi fogyatékos nőket futtatott Németországban

Jogerősen öt év börtönbüntetést szabott ki a Pécsi Ítélőtábla egy nőre, aki korábbi élettársásával - sokszor kiszolgáltatott helyzetben lévő, 18 év alatti vagy értelmi fogyatékos - nőknek szervezett prostitúciós tevékenységet németországi apartmanokban 2011 és 2016 között.

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a nő feladatai közé tartozott a lányok felügyelete és a szexoldalakon való hirdetések szervezése.

A nő telefonon fogadta az ügyfelek hívását, valamint aktívan közreműködött a lányok által keresett pénz összegyűjtésében, amelyből saját és élettársa megélhetését finanszírozta.

A vádlottat az ügyben elsőfokon eljáró Zalaegerszegi Törvényszék társtettesként folytatólagosan elkövetett emberkereskedelem miatt öt év börtönbüntetésre ítélte. Ezt a másodfokon eljáró Pécsi Ítélőtábla helyben hagyta; az ítélet jogerős.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !