Benyugtatózva őrjöngött, a nyílt utcán bántalmazta az élettársát egy férfi Kaposváron

A Kaposvári Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki a nyílt utcán bántalmazta az élettársát, de a telefonfülkét sem kímélte.

A vád szerint a húszas éveiben járó férfi nagyobb mennyiségű nyugtatót vett be, azonban így is összeveszett az élettársával. Amikor ezt követően egy kaposvári telefonfülkéből fel akarták hívni a nő rokonait, a férfi még indulatosabbá vált, mivel a készülék nem fogadta el az általuk bedobott pénzérméket. Dühében a vádlott a kagylót több alkalommal a telefonkészülékhez csapta, később pedig – miközben az élettársa még bent tartózkodott – berúgta a fülke ajtajának alsó üvegtábláját.

Mindezeket követően a férfi az élettársára is rátámadt, és ököllel megütötte a nőt, majd kirángatta a telefonfülkéből, végül pedig a földre lökte. Cselekményével a vádlott csak a helyszínre érkező rendőrjárőrök felszólítására hagyott fel.

A Kaposvári Járásbírósághoz benyújtott vádiratában az ügyészség közérdekű munka kiszabását indítványozta a férfival szemben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !