„Álljál le, mert nyílik a bicska!” - Elvette az iskolás fiú utolsó forintjait a jászapáti rabló

Egy 22 éves férfi egy iskolás fiút fenyegetett meg Jászapátin, és elvette az utolsó forintjait is. A jászsági rendőrök három órán belül elfogták a tettest, kihallgatták és őrizetbe vették - írta a police.hu.

Egy 14 éves helyi gyermeket szólított meg egy ismeretlen férfi a jászapáti Hősök terén március 11-én este, és pénzt kér tőle. A fiú 100 forintot odaadott neki, majd továbbment. A gyanúsított ekkor vérszemet kapott, a gyermek után indult, és még több pénzt követelt tőle. A fiú nem akart többet adni, ezért a férfi belenyúlt a sértett kabátzsebébe, és közben megfenyegette: „Álljál le, mert nyílik a bicska!” Végül 1100 forintot kivett a kabátzsebből, majd elment.

Bejelentést követően a nyomozók adatot gyűjtöttek, kamerafelvételt elemeztek. A nyomozási cselekmények eredményeként a rendőrök a Dr. Szlovencsák Imre úton elfogtak, majd előállítottak egy 22 éves helyi lakost a Jászapáti Rendőrőrsre. A férfit rablás bűntett miatt hallgatták ki, de tagadta a bűncselekmény elkövetését. A nyomozó hatóság őrizetbe vette, és kezdeményezik letartóztatását.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !