Videón, ahogy a pékség vezetője őrjöngve rátámad egy kenyeret megfogó nyugdíjasra a pécsi vásárcsarnokban

A Pécsi Járási Ügyészség garázdaság vétsége miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki a pécsi vásárcsarnokban nekitámadt egy vásárlónak.

A vádirat szerint a vádlott - a vásárcsarnokban található egyik pékség vezetőjeként - a csarnokban szóváltásba keveredett egy kenyeret vásárló idős férfival. A vádlott ugyanis sérelmezte, hogy a sértett kézzel fogta meg a kenyeret. A szóváltás közben a vásárló a pékség pultjára tette vissza az árut, amit a vádlott kidobott a folyosóra. Ekkor a sértett a kenyeret felvette, visszavitte a pékséghez és lerakta a pultra, majd távozott a bolttól.

A vádlott ekkor a pult mögötti részből kirohant a folyosóra, két kézzel megragadta a sértett nyakát, majd olyan erővel meglökte, hogy a férfi hanyatt esett. Miközben a sértett a földön feküdt, a vádlott folyamatosan kiabált vele, majd egy rúgó mozdulatot tett a földön fekvő férfi felé, azonban az nem érte el az idős embert.

Ezután a vádlott eltávozott a sértettől, azonban amikor ő feltérdelt, a vádlott ismét visszafordult hozzá  és ismételten kiabált vele.

A vádlott cselekményét akkor hagyta abban, amikor a biztonsági őrök megjelentek a helyszínen.

A férfi cselekménye a garázdaság vétségének a megállapítására alkalmas.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !