Összehangolt akció keretében csapott le a rendőrség három dílerre (videó)

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt indított eljárást három férfival szemben, mert információ merült fel, hogy anyagi haszonszerzés céljából tiltott szereket árultak.

A 41 éves velemi férfit a rendőrök 2024. február 9-én délután az egyik veszprémi benzinkúton fogták el, és az autójában egy cigarettás dobozba elrejtve, nejlontasakba csomagolt kábítószergyanús port találtak és foglaltak le. A másik elkövetőt, egy 20 éves veszprémi férfit az egyenruhások 2024. február 14-én reggel Szentgálon, harmadik társukat a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének munkatársai segítségével fogták el Veszprémben.

Az elfogásokkal párhuzamosan több ingatlant, valamint érintett gépjárművet kutattak át a nyomozók. Ennek során elektronikai eszközöket és fegyvernek látszó tárgyakat foglaltak le.

A terjesztőket - akik közül az egyik küzdősportokban országos szintű bajnok - kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók őrizetbe vették, kihallgatták, és kezdeményezték a letartóztatásukat.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !