Fegyveres rabló követelte az élelmiszerbolt bevételét Kocsolán

Egy bolti alkalmazott tett bejelentést 2024. február 3-án délután, negyed 4 körül. Az eladó elmondta, egy ismeretlen férfi lépett az üzletbe, majd a kezében egy pisztolynak látszó tárggyal azt mondta, hogy kéri a bevételt. A hölgy határozott fellépésének és ellenállásának köszönhetően a rabló meggondolta magát, és távozott.

A helyszínre elsőként érkező dombóvári rendőrök, majd a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyesei a szemlével párhuzamosan széles körű adatgyűjtésbe kezdtek. A személyleírás alapján megállapították az ismeretlen kilétét, majd a felkutatására indultak. Még 12 óra sem telt el, amikor a 31 éves dalmandi férfi kezén kattant a bilincs. Először tagadta, hogy bármilyen bűncselekményhez köze lenne, de kihallgatása során már beismerő vallomást tett. Tartózkodási helyén a nyomozók lefoglalták a rabláskor viselt ruházatát és azt a gáz-riasztó pisztolyt is, amivel kérését akarta nyomatékosítani.

A Tolna vármegyei rendőrök őrizetbe vették a férfit fegyveres rablás bűntett kísérlete miatt, és kezdeményezték letartóztatását. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !