Aktus közben, saját furgonja csomagterében fosztottak ki egy férfit Jászberény külterületén

A Szolnoki Törvényszék másodfokú döntésével jogerősen lezárult annak a 26 éves, büntetett előéletű férfinak a büntetőügye, aki súlyosan bántalmazta, majd elvette 15 000 forint készpénzét, annak a férfinak, aki a saját, Jászberény külterületén leparkolt furgonja csomagterében, a hölgy által előre megállapított 3000 forintos díj ellenében éppen az ő élettársával folytatott szexuális aktust. A bántalmazás következtében a sértett bordatörést szenvedett.

Az ügyben korábban a Jászberényi Járási Ügyészség emelt vádat. A Jászberényi Járásbíróság két tárgyalást tartott. Az utóbbin ítéletet hozott. A férfit, mint többszörös visszaesőt kifosztás és súlyos testi sértés bűntette miatt 4 év 6 hónap fegyházra ítélte és 5 évre eltiltotta a közügyektől.

Az ítéletet az ügyészség tudomásul vette. A vádlott azonban a büntetés enyhítése érdekében fellebbezett, így az ügy másodfokon, a Szolnoki Törvényszéken folytatódott, ahol nemrég jogerősen befejeződött. 

A fellebbezés nem vezetett eredményre. A Szolnoki Törvényszék másodfokú döntésében az elsőfokú bíróság törvényes és megalapozott ítéletét helybenhagyta.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !