120 millió forintra perli a magyar államot az anya, aki szerint gyerekei a védőoltások miatt lettek betegek

A Blikk ír Györkös Ágnesről, akinek két fia van (17 és 20 évesek) és aki azt mondja, bár nem oltásellenes, szerinte gyerekei a kötelező védőoltások miatt lettek gyógyíthatatlan betegek. 

Az anya úgy emlékszik vissza, elsőszülött fia 15 hónaposan megkapta az MMR-oltást és két nappal később megjelentek az első tünetek: remegés, autistákra jellemző kényszeres mozdulatok, illetve a fiú véresre harapta a saját kezét, lábát. A nő fejlesztésekre, kezelésekre vitte a fiát, akinek állapota nem javult: az évek során hiába járta a hatóságokat is, mondván a védőoltás okozhatta a fiú betegségét, sehol nem hallgatták meg - írja a 24.hu

Második fiának állapota szintén a védőoltások beadatása után fordult rosszara. A nő azt mondja, az oltások beadása után a gyerek teste piros lett, feldagadt, majd leállt a légzése. Ezt követően a fiú három hónapot töltött az intenzív osztályon, lélegeztetőgéppel tartották életben. Anyja őt is fejlesztésekre hordta később, így elérték, hogy lábra tudjon állni, azonban az utóbbi időben megint rosszabbodott az állapota.

A nő beperelte a magyar államot,kárigénye 120 millió forint, a teljes kártalanítás költsége azonban ennél jóval nagyobb lehet, hiszen itt figyelembe kell venni a kezeléseket is, amiket a gyerekek eddig kaptak, illetve amire ezután lenne szükségük.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !