Többször is molesztálta kiskorú unokahúgát egy baranyai férfi

Szexuális erőszak miatt jogerősen tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta a Pécsi Ítélőtábla azt a baranyai férfit, aki többször is molesztálta kiskorú unokahúgát - közölte a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

A vádhatóság közleményében azt írták: a bűncselekmény idején a nevelőszüleivel együtt élő baranyai férfi családjához érkezett látogatóba két kiskorú unokahúga, akik a vádlottal közös szobában aludtak.

Az éjszaka ittasan hazatérő férfi a telefonján a még ébren lévő idősebbik gyereknek pornográf videofelvételeket mutatott, majd a kislányt szexuálisan molesztálni kezdte.

Egy hónappal később - egy újabb látogatás alkalmával - a vádlott ismét későn ért haza, és az idősebb unokahúgával a fürdőszobában újra szexuális indíttatással erőszakoskodott.

A védelem felmentés iránti fellebbezése folytán eljáró Pécsi Ítélőtábla határozatával helybenhagyta a Pécsi Törvényszék tavaly áprilisban, első fokon meghozott ítéletét, amely a vádlottat szexuális erőszak miatt tíz év fegyházbüntetéssel sújtotta.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !