Szexuális indíttatásból erőszakoskodott kiskorú unokahúgával egy baranyai férfi

Jogerősen hat év fegyházbüntetést szabott ki a Pécsi Ítélőtábla egy baranyai férfira, aki szexuális indíttatásból erőszakoskodott kiskorú unokahúgával.

A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség MTI-hez közleménye szerint a baranyai férfi egy élelmiszerboltban találkozott testvére tízéves lányával, akivel beszélgetni kezdett.

A beszélgetést követően a kislány a vádlott tehergépkocsijába ült, majd nagybátyja egy elhagyatott füves-bokros területre hajtott, ahol szexuális indíttatásból erőszakoskodni kezdett vele.

A lány eközben a férfi ülésen hagyott mobiltelefonjával észrevétlenül felhívta édesanyját, aki a gépkocsiban zajló beszélgetés hallatán a hívást nem észlelő vádlottnak üzeneteket küldött, felszólítva, hogy cselekményét hagyja abba, és a lányt azonnal vigye haza.

A vádlott mintegy fél óra elteltével vette észre a hívást és az üzeneteket, és ijedtében unokahúgát lakóhelye közelébe vitte, mielőtt elengedte megfenyegette és arra kérte, hogy a történtekről ne beszéljen.

A védelem fellebbezése folytán eljáró táblabíróság határozatával - a vádhatóság indítványával megegyezően - helybenhagyta a Pécsi Törvényszék első fokon meghozott korábbi ítéletét, amely a vádlott szexuális erőszak bűntette miatt marasztalta el.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !