Elfogtak négy embert kábítószer-kereskedelem miatt Csörögön és Erdőkertesen

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt elfogtak a rendőrök négy embert Csörögön és Erdőkertesen - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták, kedden harminc rendőr ment ki tizenegy autóval és két kutyával négy helyszínre, ahol kristályt és marihuánát foglaltak le.

A gyanú szerint egy a csörögi és környékbeli kábítószer-kereskedelemhez szorosan kapcsolódó férfi terjedelmes ügyfélkört látott el egy ideje kristállyal és fűvel.

A rendőrök hónapok óta gyűjtenek információt az ügyben. A rajtaütésekben részt vettek a vármegyeiek mellett a gödöllői és a váci rendőrök is.

A rendőrség digitális mérleget, marihuánát, új pszichoaktív anyagnak minősülő kristályt, őrlőt, füves cigarettákat, mobiltelefonokat és több százezer forintot foglalt le.

A kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett férfi nem tett vallomást, a rendőrök a letartóztatását kezdeményezték. A másik három - szabadlábon védekező - férfit kábítószer birtoklása vétségével gyanúsították meg. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !