Cigarettát lopott 5 millió forint értékben egy férfi Nyírábrányban

A rendőrségre arról érkezett bejelentés, hogy betörtek egy nyírábrányi dohányboltba, és 5 millió forint értékű cigarettát vittek el. A rendőrök a helyszínen részletes szemlét tartottak, és nyomokat, bizonyítékokat gyűjtöttek. Szakértőket is bevontak a nyomozásba, majd kitartó munkájuk meghozta az eredményt, látókörükbe került egy fülöpi lakos, akit kapcsolatba lehetett hozni a bűncselekmény elkövetésével.

A vámospércsi rendőrök a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével elfogták a 30 éves férfit, aki dévaványai ismerősénél bujkált. A nyomozók kutatást tartottak a házban, és megtalálták, majd lefoglalták a trafikból elvitt dohányáru nagy részét. Továbbá az is kiderült, hogy országos elfogatóparancs volt érvényben ellene, mivel nem kezdte meg a közel hétéves szabadságvesztését, amit kifosztás miatt kapott.

A nyomozók azt is vizsgálják, hogy a dohánybolt feltörésénél volt-e társa. Ennek tisztázása az eljárás további részét fogja képezni. A Vámospércsi Rendőrőrs jelentős értékre elkövetett lopás bűntett miatt indított nyomozást az elfogott férfival szemben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !