40-50 autó kapott defektet az M1-es autópályán

Burkolatra hullott vasdarabok miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Grébics pihenőhelynél - közölte az Útinform kedd reggel a honlapján. A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. a Facebook-oldalán később közölte: 40-50 autó kapott defektet Tata térségben, miután egy kamionról fémdarabok hullottak a pályára.

A takarítás idejére a külső sávot a 76-os kilométernél lezárták 500 méteren. A forgalom jelenleg egy sávon halad, a dugó 7 kilométeres - tudatta az MKIF.

Jelezték: aki defektet kapott, illetve sérült az eset miatt az autója, a karrendezes@mkif.hu címen jelentkezhet.

Frissítés!

Ismét zavartalan a forgalom az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán Grébics pihenőhelynél, ahol korábban burkolatra hullott vasdarabok miatt torlódott a forgalom - közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő (MKIF) Zrt. kedd délben a Facebook-oldalán.

Azt írták: a külső sáv tisztítását befejezték, de a két pályát elválasztó korlát környékén vannak még fémdarabok, amelyek azonban a közlekedést nem veszélyeztetik. Ezeket délután mozgó terelés mellett szedik össze.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !