Olcsó csatárt keres a Manchester United

A Manchester United állítólag egy "olcsó" csatárt és egy jobb oldali középpályást is keres az újévben - derül ki a The Athletic és a Daily Express értesüléseiből.

Közben számos játékos távozása is valószínűsíthető az Old Traffordról, Jadon Sanchót, Raphael Varane-t, Casemirót és Anthony Martialt is vinnék, míg Donny van de Beek januárban kölcsönbe az Eintracht Frankfurthoz kerülhet.

Erik ten Hag elégedett a jelenlegi kerettel a januári átigazolási időszak előtt. "Elégedett vagyok a jelenlegi csapattal - jó csapatunk van. Ahogyan a szezon első fele alakult, annak az az oka, hogy sok játékos nem volt elérhető. Biztos vagyok benne, hogy ha minden játékos a rendelkezésünkre áll, így Lisandro Martinez, Casemiro és Mason Mount is visszatér, akkor a tél után sokkal erősebbek leszünk."  

A Sky Sports által közzétett gyűjtésből kiderült, hogy a United játékosai ebben a szezonban 22 különálló sérülést szenvedtek el. Közülük Casemiro, Harry Maguire és Raphael Varane háromszor esett ki sérülés miatt, Mount kétszer, míg további 11 játékos egy vagy több mérkőzésen nem állhatott edzője rendelkezésre az idényben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !