Megerőszakoltak és kifosztottak egy fiatal nőt a monori vasútállomás mellékhelyiségében

Elfogtak a rendőrök két férfit, akik a gyanú szerint - öntudatlan állapotát kihasználva - megerőszakoltak és kifosztottak egy fiatal nőt vasárnap a monori vasútállomás mellékhelyiségében - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint az áldozat december 17-én reggel egy számára ismeretlen helyen ébredt. Telefonja, ékszerei, pénze eltűnt, testét véraláfutások borították.

A segélyhívás után a monori rendőrök rövid idő alatt kiderítették, hogy az erőszak előző este a monori vasútállomás mellékhelyiségében történt, a helyszínen és környékén nyomrögzítés, adatgyűjtés kezdődött, és néhány órával később már a gyanúsítottaknál tartottak házkutatást.

Az egyik férfi nem vallott, a másik részben beismerő vallomást tett, de állította, hogy az áldozat beleegyezésével történt a közösülés - ismertette a rendőrség.

Mindkét férfi ellen kifosztás és szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást őrizetbe vételük mellett a Monori Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, egyben kezdeményezik letartóztatásukat. (MTI / Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !