Fagyasztott élelmiszereket, kaparós sorsjegyet és 25 darab Mikulás csomagot lopott el tiszanánai betörő

Hívatlan látogató járt éjszaka egy tiszanánai üzletben, jött a jelzés a rendőrségre december 6-án reggel. A helyszínen hamar kiderült, hogy ott nem a Mikulás járt, hanem egy olyan betörő, aki nem először lépett a bűn útjára - írta közleményében a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság. A hajnali vendég ugyanis – mielőtt betörte volna a kirakatot – lekapcsolta az áramot és a biztonsági kamera kábelét is kihúzta. Ezután a boltot feltúrta és onnan fagyasztott élelmiszereket, kaparós sorsjegyet és 25 darab Mikulás csomagot magához véve távozott.

A tiszanánai nyomozók pár órával később már meg is jelentek a helyi férfinél, akit előállítottak a rendőrőrsre. Kiderült, hogy a 30 éves férfi sietett haza, ugyanis korábbi, szintén a településen elkövetett lopások miatt elrendelt bűnügyi felügyelete miatt nem hagyhatta volna el otthonát.

Őrizetbe vétele mellett üzletszerűen elkövetett lopás vétség gyanúja miatt indult eljárás ellene a Hevesi Rendőrkapitányságon, továbbá kezdeményezték letartóztatását. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !