Baleset baleset hátán a magyar utakon

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint országszerte több baleset is történt.

Árokba csúszott egy terepjáró a 62-es főút 17-es kilométerszelvényénél, Perkáta térségében. A jármű utasai a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt ki tudtak szállni. A balesethez a társhatóságok is megérkeztek, az útszakasz egy részét lezárták.

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi a Sopront és Harkát összekötő út 3-as kilométerszelvényénél. A járművekben összesen hárman utaztak. A soproni hivatásos és a nagycenki önkéntes tűzoltók teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen.

Két gépkocsi ütközött frontálisan az 1-es főút 107-es kilométerszelvényénél, Nagyszentjános térségében. A járművekbe egy-egy utas beszorult, a győri hivatásos tűzoltók feszítővágóval kezdték meg kiszabadításukat. Az érintett útszakaszt lezárták a beavatkozás idejére.

Megcsúszott az úttesten, majd árokba hajtott egy gépkocsi Vámosújfalu térségében, a 37-es főúton, a tolcsvai elágazás közelében. A tolcsvai hivatásos tűzoltók drótkötél segítségével szabadítják ki a bajba került járművet, és megszüntetik a forgalmi akadályt.

Az úttestre belógó vezeték miatt szenvedett balesetet egy autóbusz Bakonycsernyén, a Rákóczi úton. A baleset következtében a jármű, amelyen tizenhatan utaztak, kidöntött egy oszlopot. A móri önkormányzati tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, teljes útlezárás mellett kezdték meg a munkálatokat.

Frontálisan ütközött össze két gépkocsi Szekszárdon, az Arany János utcában, a Perczel Mór utca sarkánál. A városi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a forgalmi akadályt okozó járműveket, amelyekben összesen hárman utaztak. A balesethez a mentőket is várják.

Összeütközött két gépkocsi a 49-es főút 9-es kilométerszelvényénél, Őr és Jármi között. Az ütközés erejétől az egyik jármű árokba borult, a másik az úttesten maradt. A mátészalkai hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol félpályán okoz forgalmi akadályt a baleset.

Megcsúszott az úttesten, majd egy betonkeverő járműnek ütközött egy személyautó a 81-es főút 40-es kilométerszelvényénél, Vérteskethely és Bakonysárkány között. Az ütközés következtében a személyautó három utasával az árokba borult. A kisbéri hivatásos tűzoltók és a társhatóságok teljes útlezárás mellett dolgoznak a helyszínen.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !