Újabb drogterjesztő rendőrkézen

A kisbéri nyomozók három dílert kaptak el még októberben. Az ügyben most újabb elfogás és őrizetbe vétel történt - jelentette a rendőrség.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleményében emlékeztetett: három kábítószer-terjesztőt kaptak el a kisbéri rendőrök október 18-án. A gyanú szerint a 20 és a 46 éves nagyigmándi férfi, valamint a 17 éves vérteskethelyi fiú drogot értékesített Kisbéren és a környékén. A nyomozók a kutatások során mérlegeket, több mint 1 millió forintot, kábítószergyanús fehér port és növényi törmelékeket foglaltak le tőlük. Kiderült, a 46 éves férfi bűnügyi felügyelet alatt állt, eljárásokat folytatnak ellene. A 17 éves fiú sem ismeretlen már a rendőrök előtt, ellene is büntetőeljárás folyik.

A nyomozók mindhármukat kihallgatták kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt, őrizetbe vették őket, és a bíróság elrendelte letartóztatásukat.

A nyomozók november 7-én elfogtak egy 25 éves vérteskethelyi férfit is, aki a gyanú szerint a jelenleg letartóztatásban lévő dílerektől vásárolt kábítószert, és pénzért továbbadta azt. Kihallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.  (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !