Száz késszúrással végzett anyjával a kábítószeres befolyásoltság alatt álló férfi

Halálra késelte 61 éves anyját egy 36 éves férfi az Egyesült Államokban, amikor az asszony ajtót nyitott. A férfi a ház tornácán azonnal nekiesett anyjának, 60-szor szúrta meg a nyakán és a fején, valamint 40-szer a kezén, a karján és a mellkasán – írja a Mirror nyomán a Híradó

A vértócsában fekvő nőt élettársa találta meg, de megmenteni már nem tudták. Fia után hajtóvadászatot indítottak, és miután megtalálták, azonnal őrizetbe vették.

Az ügyészség kiderítette, hogy férfi 16 éves korától küzd pszichés zavarokkal, amitől gyakran hallucinál. A nő ugyan többször próbált segíteni a fián, de ő inkább különböző drogokkal kezdett öngyógyításba. Többek között rendszeresen fogyasztott varázsgombát, kannabiszt és kokaint.

A bíróságon a férfit úgy jellemezték, mint aki hajlamos volt az erőszakra a saját családjával szemben is. Kiderült, a gyilkosság előtt többször is megfenyegette az anyját, és szúró mozdulatokat imitált egy késsel.

A férfi ügyében még nem született döntés, ugyanis több büntetési lehetőséggel kell szembenézni. A gyilkosság miatt 15-20 év börtönbüntetés szabható ki, amit vagy pszichiátriai osztályon fog letölteni, vagy egy részét a kórházban a többit pedig börtönben.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !