Részeg apa támadt az igazgatóhelyettes nőre Borsodban

Az Encsi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette miatt. Az apa ittasan bement az általános iskolába, a gyermekével kapcsolatos konfliktus miatt szidta a tanárokat, nagy erővel meglökte az igazgatóhelyettes nőt, agresszív magatartását csak a rendőrök tudták megfékezni.

A vádirat szerint a vádlott délután, ittasan bement egy borsodi kistelepülésen lévő általános iskolába, és a gyermekével kapcsolatos aznapi konfliktushelyzet miatt kiabált, szidalmazta a tanárokat.

A vádlotthoz odament egy szaktanár valamint az igazgatóhelyettes nő, felszólították, hogy fejezze be a veszekedést, és beszéljék meg mi a probléma. A férfi azonban trágár kijelentéseket tett, és amikor az igazgatóhelyettes közölte vele, hogy rendőri intézkedést fog kérni agresszivitásával szemben, ez sem használt. Az apa elindult kifelé az épületből, a nő viszont felhívta a figyelmét, hogy várja meg a kiérkező rendőröket, mire a férfi felé fordulva közölte, senki nem mondja meg, hogy hova mehet. Ekkor a vádlott egyszer, nagy erővel meglökte a sértettet, aki kibillent az egyensúlyából, de nem esett el.

A vádlott a rendőri intézkedés alatt is végig arrogánsan viselkedett, agresszivitása miatt vele szemben bilincselést kellett alkalmazni.

A sértett pedagógus, az iskola igazgatóhelyettese közfeladatot ellátó személynek minősül.

Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben, tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !