Régiségkereskedőnek kiadva magát verte át idős áldozatát a budapesti nő

Régi könyvek felvásárlását színlelve, séta közben ismerkedett meg a későbbi sértettel november 15-én délután Székesfehérváron az a 44 éves budapesti nő, aki ezek után több mint hétmillió forint értékben készpénzt és ékszereket tulajdonított el áldozata lakásából - közölte a rendőrség.

A gyors megismerkedést követően a nő egészen otthonáig kísérte az idős urat, ahol azzal az indokkal kért bebocsátást a férfitől, hogy egy pohár vizet kérjen tőle. A lakásba bejutva aztán úgy tett, mintha régiség felvásárlásban lenne érdekelt, majd a szépkorú sértett figyelmét elterelve az ingatlanban található lemezszekrényből magához vette az arany ékszereket, valamint készpénzt, és sietősen távozott a lakásból.

Az időskorú férfi miután felfedezte a lopást, szólt a lányának, aki haladéktalanul értesítette a rendőrséget. A székesfehérvári zsaruk a sértettől kapott információk és a begyűjtött adatok alapján november 27-én hajnalban a fővárosban elfogták a 44 éves szélhámost, és őrizetbe vétele mellett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !