MSZP: a kormányban úgy táncolnak, ahogy az ázsiai nagytőke fütyül

A kormány részéről Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes arra tett javaslatot, hogy "a vállalkozások sikeressége", illetve a munkáltatók és a munkavállalók adminisztratív terheinek csökkentése érdekében megszűnjön a kötelező munkaköri alkalmassági vizsgálat - jelentette ki Komjáthi Imre, az MSZP társelnöke.

Az MSZP ezt elfogadhatatlannak tartja, hiszen a magyar érdekeket a patrióta baloldali embereknek mindig védenie kell. Ha ez a javaslat elfogadásra kerül és életbe lép, akkor innentől minden megelőzhető munkahelyi egészségkárosodás Semjén Zsolt és a kormánypárti képviselők lelkén fog száradni - jegyezte meg Komjáthi.

Az ellenzéki politikus szerit elfogadhatatlan, hogy a kormány nem fejleszteni, hanem leépíteni akarja az egészségügyet. Szomorú, hogy ezt a javaslatot is a vendégmunkásokra szabták, és a távol-keleti munkakultúrát kívánják itthon is megvalósítani - tette hozzá.

"Itt a dolgozó magyar emberek sorsáról, életéről, egészségéről van szó. Ennek ellenére a kormányban nem a magyar érdeket védik, hanem úgy táncolnak, ahogy az ázsiai nagytőke fütyül" - fogalmazott Komjáthi Imre.

"Az akkumulátorgyárak fel fognak épülni, de mindezt nem ilyen embertelen módon kellene véghezvinni, hanem a magyar dolgozók érdekeit figyelembe véve kellene döntéseket hozni" - hívta fel a a figyelmet az MSZP társelnöke.(OS)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !