Késsel fenyegetett gyerekeket egy férfi a miskolci villamoson

A Készenléti Rendőrség (KR) szabadnapos munkatársa Dávid Lajos r. törzsőrmester a KR miskolci objektumában tartózkodott, ahol edzés közben tudomására jutott, hogy egy ismeretlen férfi a miskolci villamoson odament több gyerekhez, és késsel fenyegette őket. Miután az egyik gyerek szólt a villamosvezetőnek, a fenyegető leszállt a járműről - közölte a rendőrség.

A szabadnapos rendőr éppen hazafelé tartott, amikor az egyik villamosmegállóban meglátott egy férfit, akire ráillett a késes támadóról kapott személyleírás. A rendőr az 53 éves férfi után indult és szolgálatba helyezte magát. Utolérve intézkedés alá vonta, majd ruházatának átvizsgálása során megtalálta zsebében a kést is. Az elkövető nem tagadta, hogy korábban ő fenyegette meg a gyerekeket, de tettére elfogadható magyarázatot nem tudott adni.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőreinek kiérkezését követően a szabadnapos rendőr átadta a férfit, akit előállítottak, majd a helyi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Zaklatás vétség miatt indult ellene eljárás.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !