Felnőtteknek és kiskorúaknak is árulta a drogot a jászfényszarui díler

Egy jászfényszarui férfit állítottak elő a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ugyanis a megalapozott gyanú szerint 2022 novemberétől napi rendszereséggel 1000–3000 forint/pakk áron árusított a lakcímén új pszichoaktív anyagot. A kiporciózott, bódító hatású szert felnőtt és kiskorú helyi lakosoknak értékesítette.

A nyomozók kutatást tartottak a férfi lakcímén, ahonnan 20,1 g fehér port – amely az előzetes szakértői vélemény szerint új pszichoaktív anyagnak minősül –, mérlegeket és csomagolóanyagokat foglaltak le. Vagyonvisszaszerzés keretében értékes gépjárművet, arany ékszereket és pénzt biztosítottak a nyomozók.

A jászsági rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki a 39 éves férfit, majd őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatását.

A Jászberényi Rendőrkapitányság kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett és 18. életévét be nem töltött személynek kínálással, átadással elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett miatt folytat nyomozást. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !