Elítélték a férfit, aki csak akkor engedte el bulizni a nevelt lányát, ha hagyta simogatni a nemi szervét

A Tatabányai Törvényszék nyilvános, folytatólagos tárgyaláson, tizennyolcadik életévét be nem töltött hozzátartozója sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt indult ügyben hozott ítéletet a vádlottal szemben. A bíróság a vádlottat 12 év fegyházbüntetésre, mellékbüntetésként 10 év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint végleges hatállyal eltiltotta minden olyan foglalkozás gyakorlásától vagy egyéb tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végzi, illetve ilyen személlyel egyéb hatalmi vagy befolyási viszonyban áll. Az ítélet nem jogerős, az ügyész 3 munkanapot tartott fenn a jogorvoslati nyilatkozat megtételére, míg a vádlott és védője felmentésért jelentett be fellebbezést.

A megállapított tényállás szerint a vádlott és a sértett édesanyja házastársak, 2007. óta nevelik együtt közösen a nő korábbi házasságából 2005-ben született sértettet. 2020. március 21-én este családi ünnepségen a sértett alkoholt fogyasztott, amitől rosszul lett, ezért őt a vádlott és a sértett nővére ruhástól megfürdették, majd a szobájába kísérték, ahol levették róla a nedves ruházatát, lefektették az ágyába és a meztelen lányt betakarták egy pléddel. A vádlott a szobában maradt, hogy figyeljen a sértettre.  Amikor a lány az oldalára fordulva elaludt, a férfi mögé feküdt, és nemi vágyának felkeltése céljából kezével a sértett nemi szervét simogatta. A sértett a vádlott érintésére felébredt, és kiküldte őt a szobájából. Az eset 3 hónappal később megismétlődött. 

2021 júniusában a vádlott azt mondta a sértettnek, hogy amennyiben hagyja, hogy azt csinálja vele, mint korábban, akkor egész nyáron eljárhat otthonról szórakozni. A sértett szeretett volna találkozni, szórakozni a kortársaival, de korábban a vádlott ezt nem engedte meg neki, ezért a férfi ezen kijelentésére figyelemmel eltűrte a vádlott szexuális közeledését. 2021. október 27-én a vádlott ismét azt mondta a sértettnek, ha a rendelkezésére áll, és nemi vágyának kielégítése céljából megérintheti, simogathatja a sértett nemi szervét, akkor megadja az engedélyt a sértettnek. A lány megígérte a vádlottnak, hogy néhány nap múlva a rendelkezésére áll, később azonban rosszullétet színlelve próbálta elkerülni, hogy a vádlott ismét szexuálisan közeledjen hozzá, majd feljelentést tett ellene.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !