Együttlét közben egy prostituáltra támadt egy férfi Budapesten, ki akarta oltani az életét

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki együttlét közben egy prostituáltra támadt, és ki akarta oltani az életét.

A vádirat szerint a 34 éves vádlott feltételes szabadságon volt egy 7 éves börtönbüntetésből, amelyet többek között szexuális erőszak bűntette miatt szabtak ki vele szemben. A férfi karbantartóként dolgozott és munkaköre révén bejárása volt felújítás alatt álló, kiadásra váró ingatlanokba.

A férfi interneten hirdetett szexuális szolgáltatást rendelt, majd a kiérkező nővel egy V. kerületi, felújítás alatt álló apartmanba ment, ahol a szolgáltatás díját előre kifizette. Az együttlét során a férfi egyszer csak minden előzmény nélkül rátámadt a nőre, életének kioltásával fenyegette meg és bántalmazta. A támadó az ágy melletti dobozból egy tördelhető pengékből álló kést - un. sniccert - vett magához, amellyel megsebesítette a sértettet. A nő ekkor már folyamatosan segítségért kiáltott, mire a támadó azt mondta, hogy maradjon csendben, amíg ő megnyugszik, majd a nő táskájából a kifizetett összeget visszavette, sőt, azon felül is vett ki pénzt. A férfi ezután azt mondta, hogy, ha a nő nem jelenti fel, elengedi. Erre a sértett ígéretet tett, ezt követően elhagyhatta a lakást.

A bántalmazás módja és jellege a sértett halálát okozhatta volna, melynek elmaradása a megtámadott folyamatos védekezésének volt betudható.

A Fővárosi Főügyészség a letartóztatásban lévő férfit visszaesőként elkövetett emberölés bűntettének kísérletével és kifosztás bűntettével vádolja. A főügyészség a vádlottal szemben börtönbüntetés és pénzbüntetés kiszabását, továbbá azt is indítványozta, hogy a bíróság állapítsa meg, a férfi nem bocsátható feltételes szabadságra, illetve szüntesse meg korábbi feltételes szabadságát.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !