Egy óvoda közelében terítette a drogot a szekszárdi férfi

Hivatalból indult eljárás a Szekszárdi Rendőrkapitányságon egy 40 éves helyi férfi ellen, aki a gyanú szerint hosszabb ideje, folyamatosan amfetamin tartalmú kábítószert és marihuánát árult a lakásához közeli óvoda környékén.

A bizonyítékok alapján a szekszárdi nyomozók elfogták a dílert, gyanúsítottként kihallgatták, majd kutatást tartottak a lakásán. Több kábítószergyanús anyagot, növényi törmeléket és fehér port, valamint a porciózáshoz szükséges növényőrlőt és digitális mérleget, csomagolóanyagot is lefoglaltak. A férfi tagadta bűnösségét, de a bizonyítékok alapján a bíróság letartóztatta, majd bűnügyi felügyeletét rendelte el.

Mint kiderült, a vásárlók több telefonszámon is leadhatták „virágnyelven” a rendeléseiket, majd a megbeszélt helyen és időben jutottak hozzá a pakkettekhez, 3500 forint/darab áron. A szerhasználók közül akadt, aki saját bevallása szerint 2022 márciusa és júniusa között egymillió forintot meghaladó összegért vásárolt a lekapcsolt kereskedőtől. Többen szerényebb összegeket költöttek el nála, de rendszeresen.

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon befejezték az ügy vizsgálatát és az iratokat a napokban az ügyészségnek adták át. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !