Egy hónapon belül három nőt próbált megerőszakolni egy fiatal férfi

A Dabasi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki egy hónapon belül három nőt próbált megerőszakolni. Egyiküket ki is fosztotta és még haza is akarta vinni magához.

A vádirat szerint a húszas évei közepén járó elkövető 2023. június 5-én Pest vármegyében, az 5. számú főút melletti egy parkolóban támadta meg első áldozatát. A sértett nőt a férfi a hajánál fogva egy erdős területre rángatta, majd ott akarata ellenére, elhúzódóan, több módon is szexuális cselekményt végzett vele. A nő ellenállását úgy törte meg, hogy nyakához egy kést tartva megfenyegette. A férfi a cselekmény során a nő táskájából a benne lévő 34.000,- forintot is elvette.

Miután az elkövető végzett a cselekménysorral közölte a sértettel, hogy haza viszi magával, majd arra kényszerítette, hogy együtt gyalog elinduljanak az út mentén. Körülbelül 1,5 kilométer után beértek egy Pest vármegyei községre és a nő kihasználva, hogy már lakott területen vannak, elszaladt.

A férfi ezt követően 2023. június 10-én, egy Lajosmizsén található ingatlanba próbált meg behatolni azért, hogy az ott lakó, általa egyébként ismert nővel szexuális cselekményt végezzen. A zajra a sértett felébredt és kiszólt a vádlottnak, hogy hagyja békén és menjen el. A férfi fenyegetődzni kezdett, hogy ha nem engedi be, akkor betöri az ajtót és megöli. A nő erre megijedt és kinyitotta az ajtót. A férfi a házban a nőt a kanapéra lökte és megpróbált vele szexuális cselekményt végezni, de nem sikerült izgalmi állapotba kerülnie. Ezt a sértett is észlelte és sikerült végül lebeszélnie a vádlottat a cselekményéről, aki a helyszínről távozott.

2023. július 1-én az 5. számú főút mentén, Táborfalva külterületén támadott meg a férfi egy újabb nőt. Mellkasát átkarolva, kezeit lefogva berángatta az út melletti erdős-bokros területre. Ezután megfenyegette a sikoltozó sértettet, hogy ha ellenáll illetve nem hallgat el, akkor megöli. A sértett félelmében engedelmeskedett a vádlottnak, aki ezután több módon is szexuális cselekményt végzett vele, majd a helyszínről elmenekült.

A Dabasi Járási Ügyészség az elkövetővel szemben 2 rendbeli befejezett és 1 rendbeli kísérleti szakban maradt szexuális erőszak bűntette, kifosztás bűntette, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és magánlaksértés vétsége miatt emelt vádat.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !