Csoportos verekedés tört ki a tatabányai gördeszkapálya mellett (videó)

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben a Tatabányai Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be két férfival és egy nővel szemben, akik a tatabányai gördeszkapálya mellett verekedtek.

A vádirat szerint két férfi és egy nő ittas állapotban a tatabányai gördeszkapályához mentek. Az egyik férfi kötekedett a szintén ott tartózkodó vétlen férfival. Három másik vétlen férfi odament hozzájuk, egyikük szólt, hogy hagyják békén. A kötekedő férfi ezért előbb meglökte az őt felhívó férfit, majd rátámadt és ököllel a fején megütötte.

A támadó férfit ekkor a nő elkövető visszatartotta, miközben mások is közéjük álltak.  A másik férfi elkövető egy harmadik vétlen férfihoz ment, őt váratlanul többször megütött, majd dulakodott vele. Őket egy negyedik férfi próbálta szétválasztani.

Ezt a harmadik vétlen férfit az első férfi elkövető és a nő elkövető is megtámadta, elkezdték rángatni. Ezután a két férfi elkövető már együtt bántalmazta tovább ezt a férfit. A verekedésbe a vétlen férfi védelmében más is becsatlakozott.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Járásbíróság a büntetett előéletű két férfival szemben végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetést, a büntetlen nővel szemben közérdekű munka büntetést szabjon ki.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !