Az idős férfit zavarta a játszótéren tartózkodó gyerekek hangoskodása, ezért megverte őket

A Debreceni Járási Ügyészség az indulatos vádlott ellen védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt nyújtott be vádiratot.

A vádirat szerint a vádlott azt észlelte, hogy a társasház mögötti játszótéren több gyerek tartózkodik és folyamatosan hangoskodtak, és ez zavarta a házaspárt.

A vádlott egy idő után elvesztette a türelmét, kiment a lakásának erkélyére és rászólt a gyerekekre, akik azonban visszabeszéltek neki. A feldühödött férfi rövid idő elteltével lement a játszótérre, közte és a gyerekek között szóváltás alakult ki. Majd a vádlott odalépett az egyik kiskorú sértetthez és nyitott tenyérrel nyakon, illetve háton ütötte. A sértett segítségére sietett a szintén kiskorú testvére, azonban a férfi odalépett hozzá, megszorította a nyakát, majd nyitott tenyérrel őt is nyaktájékon ütötte, s visszament a lakására.

A vádlott bántalmazása következtében mindkét kiskorú sértettnek nyolc napon belül gyógyuló könnyebb sérülései keletkeztek.

Az ügyben a nyomozást a Debreceni Rendőrkapitányság folytatta le.

A Debreceni Járási Ügyészség a bűncselekmény elkövetését beismerő, megbánó vádlott ellen 2 rendbeli védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt emelt vádat a Debreceni Járásbíróságon. A járási ügyészség a büntetővégzés meghozatalára irányuló vádiratban indítványt tett arra, hogy a járásbíróság tárgyalás lefolytatása nélkül, az iratok tartalma alapján a vádlottat intézkedésként bocsássa próbára. (Fotó: Illusztráció)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !