100 ezer forint ütheti a markát annak, aki tudja, hol bujkál Nemes Gyula

A Tatabányai Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja költségvetési csalás bűntett elkövetése miatt Magyarország területére érvényes elfogatóparancsot bocsátott ki Nemes Gyula ellen, mivel a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének a letöltését nem kezdte meg.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 100 000 forint, azaz százezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Nemes Gyula felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a körözött személlyel, vagy a jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a 06/34-517-777-es központi telefonszámon, névtelensége megőrzése mellett díjmentesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !