Több mint 140 ezer forint értékben élelmiszereket és egyéb árucikkeket helyezett egy bevásárlókocsiba, majd fizetés nélkül akart távozni

A Győri Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható férfi Győrben, a Jereváni út 42. szám alatti áruházban 142 168 Forint értékben élelmiszereket és egyéb árucikkeket helyezett egy bevásárlókocsiba, majd azzal fizetés nélkül akart távozni. A bolt elhagyásakor a biztonsági személyzet észlelte a lopást, és őt megpróbálta feltartóztatni, azonban az ismeretlen személy a helyszínről - az árucikkeket hátrahagyva – elmenekült.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győri Rendőrkapitányságon (9024 Győr, Zrínyi utca 54.), vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !