Megfojtotta élettársát egy férfi Budapesten, miközben a nő kisfia a lakásban volt, a gyilkosság után pedig moziba ment

Élettársát ölte meg egy férfi a megalapozott gyanú szerint a XIV. kerületben, miközben a nő kisfia is a lakásban volt. A gyilkosság után az elkövető egy szuperhős filmre ült be az anyjával, a budapesti nyomozók a moziban fogták el. Az eljárást most fejezték be.

Budapest XIV. kerületében, lakásában fojtottak meg egy 30 éves nőt. A rendőrséget az áldozat kilencéves fia hívta, aki a bűncselekmény idején a másik szobában volt. A feltételezett elkövetőt a bejelentéstől számított három órán belül a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztály és Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói egy fővárosi moziban fogták el.

Az adatok szerint a 32 éves férfi, aki a nő új élettársa volt, vitát és dulakodást követően puszta kézzel fojtotta meg az asszonyt. C. Károlyt emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és vették őrizetbe, majd a gyanúsítást kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésére is kiterjesztették. A budapesti életvédelmi nyomozók az eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat megküldték az ügyészségre.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !