Hidvéghi Balázs: "Hány ártatlan európai embernek kell meghalnia ahhoz, hogy a bevándorlás fanatikusai Brüsszelben végre felhagyjanak a migráció erőltetésével?"

A tömeges migráció halálos veszélyt jelent az európai emberekre, a migrációs paktumról szóló brüsszeli tárgyalásokat azonnali hatállyal fel kell függeszteni és teljesen új alapokra kell helyezni az egész tárgyalássorozatot - szólított fel Hidvéghi Balázs, a Fidesz uniós parlamenti képviselője strasbourgi nyilatkozatában.

A politikus felhívta a figyelmet arra, hogy az illegális migráció okozta helyzet mára Európában tarthatatlanná vált. A bevándorlás megszervezése helyett fel kell tartóztatni a migránsokat, vissza kell állítani a határvédelmet és garantálni kell az európai emberek biztonságát.

"Hétfő este Brüsszelben egy bevándorló Kalasnyikovval mészárolt le két embert és néhány nappal korábban Franciaországban pedig egy iskolában egy másik, illegálisan ott tartózkodó migráns késsel szúrt le egy tanárt a tanulók, a gyerekek szeme láttára. Jogosan tesszük fel a kérdést, vajon még hány ártatlan európai embernek kell meghalnia ahhoz, hogy a bevándorlás fanatikusai Brüsszelben végre felhagyjanak a migráció erőltetésével?" - mutatott rá Hidvéghi.

A Fidesz EP-képviselője szerint világos, hogy az illegális bevándorlás mára Európában halálos veszélyt jelent az egyszerű törvénytisztelő állampolgárokra, eddig nem tapasztalt mértékben veszélybe sodorja a közbiztonságot, az európai életet.

"Ennek megálljt kell parancsolni! Nem virágcsokrokat kell vinni a halálesetek után és sajnálkozni, hanem meg kell védeni konkrét lépésekkel az európai emberek életét és mindennapi biztonságát" - szögezte le Hidvéghi Balázs. (MTI)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !