Drog, pénz, és luxusautó egy dél-pesti dílernél

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt egy 36 éves férfival szemben, aki napi rendszerességgel adott el különféle kábítószereket Budapesten, elsősorban a dél-pesti régióban.

A vádirat szerint a férfi 2021-től egészen az elfogásáig különféle kábítószerekkel, köztük amfetaminnal, kokainnal és marihuánával kereskedett Budapesten. A drogot a XX. kerületi lakásán, valamint az ahhoz tartozó teremgarázsban tárolta, és előzetes egyeztetést követően, különböző helyszíneken értékesítette a vásárlóinak.

A budapesti rendőrök csaptak le a dílerre, kábítószerkereső kutya segítségével átvizsgálták a férfi lakását, az ahhoz tartozó teremgarázst, valamint a járműveit. Ennek eredményeként 1,2 kilogramm marihuánát, szintén több mint 1 kilogramm amfetamint, kokaint, valamint a kábítószer-kereskedelemmel összefüggő eszközöket és a drog hígításához használt anyagokat találtak. A nyomozók továbbá nagy értékű járműveket, így egy luxusterepjárót és egy quadot, valamint több mint 1 000 000 forint készpénzt is lefoglaltak.

A Fővárosi Főügyészség a férfit jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntettével vádolja, és vele szemben fegyházbüntetést, pénzbüntetést, valamint vagyonelkobzást is indítványozott a vádiratban.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !