Anya és fia terítette a drogot Nógrádban

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa nyomán a bíróság elrendelte egy nő és fia letartóztatását, akik egy éven keresztül értékesítettek új pszichoaktív anyagokat.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya bűnszövetségben, kereskedéssel elkövetett új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt folytat eljárást a gyanúsítottak ellen.

A gyanú szerint a férfi 2022 őszétől egészen elfogásáig, 2023. október 16. napjáig szerzett be új pszichoaktív anyagot, amelyet gyöngyösi ingatlanában tárolt, azért, hogy azt édesanyjával értékesítse. A gyanúsítottak rendszeresen és folyamatosan, hetente több alkalommal is értékesítettek különböző Nógrád vármegyei vásárlók részére új pszichoaktív anyagot lakásukon, illetve egyéb, előre egyeztetett helyszíneken.

A férfit 2023. október 16. napján délután, a 3. számú főúton közúti intézkedés alá vonták. A gépjármű átvizsgálása során 542 gramm fehér színű anyag került elő, amely új pszichoaktív anyagnak minősülő. A gyanúsítottak lakásán további mintegy 50 gramm ugyanilyen anyagot találtak a rendőrök.

A nő és fia letartóztatását a Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa alapján a nyomozási bíró a bűnismétlés veszélyére figyelemmel egy hónapra elrendelte. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !