Z. Kárpát Dániel: a több ezer embert foglalkoztató gödi Samsung-gyárnak csupán mintegy 200 gödi dolgozója van

Félmillió "migránsmunkás" behozatalával vádolták meg a kormányt a Jobbik-Konzervatívok politikusai a gödi Samsung-gyár előtt tartott sajtótájékoztatójukon.

Z. Kárpát Dániel, a párt alelnöke arról beszélt, hogy a több ezer embert foglalkoztató gyárnak csupán mintegy 200 gödi dolgozója van. Közölte: szeretnék elérni, hogy a magyar adófizetők pénzéből magyarok által betöltött munkahelyek kapjanak támogatást.

Varga Zoltán Péter, a Pest vármegyei közgyűlés jobbikos tagja, Dunakeszi önkormányzati képviselője azt mondta, hogy a helyiek tartanak a gyár esetleges környezetszennyezésétől.

Az akkumulátorgyár elképesztő biztonsági intézkedések hoz, de nem a működése érdekében, hanem azért, hogy szinte semmilyen információ ne jusson ki onnan - fogalmazott.

Emlékeztetett arra, hogy a kormány elvette a gyár iparűzési adóját Gödtől, és a fideszes többségű Pest vármegyei önkormányzatnak adta.

A helyben élők jogos elvárása, hogy a gödi gyár adója a gödieket illesse meg teljes egészében - mondta a politikus.

Sas Zoltán, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának jobbikos elnöke kiemelten fontosnak nevezte Magyarország és a magyarok biztonságát, amelyre szerinte hatással lehet az ázsiai vendégmunkások tömeges érkezése.

Hozzátette: az illetékes szakminiszterektől választ vár arra, hogy ezeket az embereket ellenőrzik, egyáltalán tudják-e ellenőrizni a magyar titkosszolgálatok. (MTI / Fotó: Facebook)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !