Visszavitte a szemetelőnek az illegálisan lerakott szemetet a II. kerület

Visszavittük az illegálisan lerakott hulladékot eredeti tulajdonosának – írta Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere a Facebookon.

Őrsi szerint nem volt nehéz rájönniük, kitől származik a szemét, mert rengeteg bizonyíték és iratok egész sora feküdt az illegálisan lerakott szemét részeként az utcán, így megállapítható volt, hogy melyik cégtől származik.

"Az ilyen hulladékkupacok esetében mindig igyekszünk megtalálni, honnan is érkezhetett, és amikor ez sikerül, visszavisszük eredeti tulajdonosának, miközben megindul a megfelelő eljárás. Így történt ma is. Tömérdek bizonyíték és iratok egész sora feküdt az illegálisan lerakott szemét részeként az utcán, így megállapítható volt, hogy az eredetileg az OVB nevű cégtől származik" – írta Őrsi.

"Sajnálattal olvastuk a fenti bejegyzésben, hogy Bimbó úti irodánk költöztetésekor néhány zsák véletlenül, tudtunkon kívül a közterületre került. Természetesen nem kívántuk illegálisan az iroda elé lerakni azokat. Köszönjük a Kerület gyors intézkedését, a zsákok visszakerültek hozzánk és gondoskodtunk azok megfelelő tárolásáról. Egyetértünk abban, hogy kiemelten fontos környezetünk védelme és tisztán tartása, ezért Polgármester úr javaslatának megfelelően szívesen csatlakozunk a Kerület által szervezett közösségi takarításhoz, erdőültetéshez!" - reagált Őrsi Gergely bejegyzése alatt az OVB Magyarország.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !