Videón, ahogyan kifosztanak egy férfit a 6-os villamoson

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi a 6-os jelzésű villamos Széll Kálmán téri megállójában egy alvó férfitől mobiltelefont, személyes iratokat és pénzt lopott el. 

A rendőrség a cselekményről készült kamerafelvételek alapján keresi az eddig ismeretlen személyazonosságú elkövetőt. A képeken látható 40 év körüli férfi kb. 180 cm magas, normál testalkatú, rövid szőkésbarna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétszürke-fehér csíkos pólót, szürke hosszúnadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !