Szörnyű halált halt egy gyári dolgozó, aki munkavégzés közben beleesett a több száz fokos kemencébe

Alan Catterall a Pyranha Mouldings névre keresztelt kajakgyártó üzemben vesztette életét műszak közben. Munkaköréhez szorosan kapcsolódó feladat volt, hogy az üzemben található óriási kemence oldaláról tisztítsa le az olvadt műanyagot.

A Mirror szerint tevékenysége során megcsúszhatott és beleesett a kemencébe, amit nem látott és nem hallott senki sem. Így munkatársa mit sem sejtve üzemkész állapotba hozta a kemencét a munkafolyamat elindításához, majd bekapcsolta azt. Alan Catterall kezében volt ugyan egy feszítővas, amellyel teljes erejéből ütötte a kemence oldalát és üvöltött ahogyan csak bírt, sajnálatos módon ezt nem hallotta meg kollégája. Az egyre csak fokozódó forróságot nem tudta elviselni, Alan így szó szerint megsült az ipari kemencében - írta a Promotions.

A gyári dolgozók csak akkor vették észte, hogy valami rendellenes dolog történik a kemencében, amikor Marc testéből származó sűrű fekete füst a magasba emelkedett.

Alan felesége beperlete a vállalatot a munkavédelem súlyos hiányossága miatt és a bírósági eljárás végkimenetele is az ő pártját fogta, ez azonban nem hozta vissza a férjét és a mai napig is könnyekben tör ki, ha csak eszébe jut a tragédia.

A munkavédelmi súlyos jogsértésben egyébként a vállalat műszaki igazgatóját, Peter Mackerethet több ponton is bűnösnek találták.

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !