Randevú helyett közúti jelzőtáblákat lopott egy 60 éves férfi Rákóczifalván

Szerencsére nem történt baleset az érintett útszakaszon, azonban a tolvaj férfinak felelnie kell meggondolatlanságáért - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Útellenőrök tettek feljelentést a Szolnoki Rendőrkapitányságon, mert egy ismeretlen tettes elvitte a Rákóczifalván útfelújítási munkálatok miatt kihelyezett, oldalakadályt jelző táblákat. Jogsértő magatartásával a közúti közlekedés biztonságát veszélyeztette.

A bűncselekményt kamera rögzítette, ezért a felvétel elemzését követően már biztosan tudták a nyomozók, hogy kit keressenek. Egy 60 esztendős férfit számoltattak el a bűncselekménnyel kapcsolatban, aki rögtön elismerte, hogy ő vitte el a táblákat.

A rendőrök a közlekedés biztonsága elleni bűntett és lopás vétség miatt hallgatták ki az elkövetőt.

A férfi elmondta, hogy éppen egy hölgyismerősével váltott üzeneteket a gépkocsijában várakozva a felújítási munkákkal érintett útszakaszon. Eközben figyelt fel az úton kihelyezett jelzőtáblákra, majd gondolt egyet, és a hét táblát eltette, hogy az éppen készülő garázsába beépítse azokat. Kutatás során a rendőrök megtalálták a táblákat, amelyeket a későbbiekben visszaadnak a sértettnek. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !