Postán érkezett a drog a 19 éves zalai dílerhez

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal feljelentése alapján gyanús postai küldemények miatt indítottak nyomozást a keszthelyi rendőrök egy helyi fiatalemberrel szemben.

Az eljárás adatai szerint több alkalommal is olyan csomagokat rendelt külföldről, amikben kábítószergyanús anyagok, por és tabletták voltak. A rendőrök a fiatal otthonában is kutatást tartottak, ahol további droggyanús tablettákat, fehér port és növényi magokat, valamint kábítószerek csomagolásához, kereskedelméhez használt eszközöket, köztük több száz simítózáras zacskót, mozsarat, mérleget és porral szennyezett kanalat is találtak, amiket lefoglaltak.

A megalapozott gyanú szerint a fiatalember a neten rendelt kábítószert nem saját felhasználásra rendelte, hanem azt az ismeretségi körében árulta. A nyomozók által lefoglalt anyagokról a kirendelt igazságügyi szakértő megállapította, hogy kokaint, amfetamint és LSD-t tartalmaznak.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság a férfival szemben jelentős mennyiségre elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntette miatt folytatott eljárást befejezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek. (Fotó: police.hu)

KÖVESSEN MINKET A FACEBOOKON !